Στην καταβολή της επόμενης δόσης του επιδόματος πετρελαίου ύψους 38,5 εκατ. ευρώ περίπου, προς 327 χιλιάδες δικαιούχους, προχωρά το υπουργείο Οικονομικών.
Τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα στους λογαριασμούς των δικαιούχων στις 23/1/14, ανακοίνωσε πριν λίγο, μέσω μηνύματος στο Τwitter, ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Χάρης Θεοχάρης.
Νωρίτερα, και πάλι μέσω Twitter, ο κ. Θεοχάρης διατύπωσε τις προτάσεις του για μείωση των φορολογικών προστίμων.
Μία από τις προτάσεις του είναι, να υπάρχει ένα μικρό χρονικό περιθώριο εκπροθέσμου με μικρό πρόστιμο.
Η συζήτηση στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ξεκίνησε από ερώτηση για το εάν οι τροποποιητικές δηλώσεις ΦΠΑ για το 2014 έχουν το πρόστιμο 1.000 / 2.500€ αν προκύπτει φόρος.
Πηγή: news247.gr
