Σιμόπουλος: Ο Μπουτάρης ακυρώνει τα έργα στην πόλη

Σκληρή ήταν η απάντηση του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων έργων, Στράτου Σιμόπουλου, στον Δλημαρχο Θεσσαλονίκης, Γ. Μπουτάρη.
 
“Ο δήμαρχος τα τελευταία χρόνια, για έναν περιεργο λόγο, βρίσκεται πίσω από προσπάθειες που αναβάλλουν ή ακυρώνουν έργα στην πολη” είπε ο κ. Σιμόπουλος ο οποίος μίλησε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη.
 
“Έλεγε στο δημοτικό συμβούλιο ότι έπρεπε να ρίξουμε πολυκατοικίες, του είπαμε ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει, το κατανόησε, έλεγε στην αρχή να μην αποσπαστούν οι αρχαιότητες, του είπαμε ότι πρέπει να απομακρυνθούν και να επανατοποθετηθούν και μετά προσχώρησε σ’ αυτή την άποψη. Τωρα βγάζει μια τρίτη λύση, Θα την εξετάσουμε, μακάρι να είναι όπως τα λέει” προσέθεσε.
 
Τέλος αποκάλυψε ότι το θέμα των αρχαιοτήτων του μετρό δεν θα συζητηθεί ούτε την ερχόμενη Τρίτη στο ΚΑΣ, καθώς θα πρέπει να ενημερωθεί ο νέος υπουργός. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπουτάρης: Δεν έχω εμπιστοσύνη στο κράτος – Στο ΣτΕ ο Δήμος για τα αρχαία- Σιμόπουλος: Ο Μπουτάρης ακυρώνει τα έργα

Αβραμόπουλος: Πλησιάζει η ώρα που θα δώσουμε τέλος στα μνημόνια,