in

Σ. Βούλτεψη: Ο Αλ. Τσίπρας μοναδικός αρχιτέκτονας του χάους

Σ. Βούλτεψη: Ο Αλ. Τσίπρας μοναδικός αρχιτέκτονας του χάους

«Ο μοναδικός αρχιτέκτονας του χάους σ’ αυτή τη χώρα είναι ο κ. Τσίπρας και ο μοναδικός σπασμός που υπάρχει, είναι αυτός που ο ίδιος υπόσχεται: Ο σπασμός πριν από το τέλος της ευρωπαϊκής Ελλάδας», δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη με αφορμή την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Ηράκλειο και πρόσθεσε ότι “Με τα σπρεντ στο ζενίθ, το Χρηματιστήριο στο ναδίρ και τους διεθνείς οίκους να μιλούν για «αρνητικό πιστωτικό γεγονός», ο κ. Τσίπρας αλαζονικά επιμένει να διακηρύσσει πως είναι «σκληρό καρύδι»”.

Η κα Βούλτεψη συμπλήρωσε ακόμη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και οι συνιστώσες του είναι οι μόνοι που με τις απίστευτες δηλώσεις τους καλούν τις αγορές να επιτεθούν στη χώρα.

«Διαπιστώνουμε τέλος, ότι ο κ. Τσίπρας αλλάζει… μουσικό όργανο, ανάλογα με το ακροατήριό του. Στην Κρήτη άφησε τα νταούλια και… έπιασε τη λύρα. “Εμείς θα παίζουμε τη λύρα και οι αγορές θα χορεύουν” είπε. Η αλήθεια είναι πως με νταούλια ή με λύρα, μοναδική επιδίωξη του κ. Τσίπρα είναι να οδηγήσει τη χώρα στη χρεοκοπία», κατέληξε. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μ. Καρχιμάκης: «Ο Βενιζέλος οδηγεί το ΠΑΣΟΚ στην καταστροφή, συνέδριο και αλλαγή ηγεσίας τώρα»

House of Cards και «πραγματική εικονικότητα»…. Του Γιώργου Νικολιά-Μπλέτσα και του Παναγιώτη Δήμα