Πυροβόλησε και τραυμάτισε μετανάστες 30χρονος

 

Ενας 30χρονος Ελληνας διαπληκτίστηκε με τρία άτομα από το Μπαγκλαντές και τελικά πήρε την κυνηγετική του καραμπίνα και τους πυροβόλησε, στην Αμαλιάδα, όπου τα ρατσιστικά περιστατικά είναι τα τελευταία χρόνια συνεχή.

Αφού προηγήθηκε ένταση μεταξύ μεταναστών και του 30χρονου, σε κάποιο σημείο πήγε στο σπίτι του, πήρε το κυνηγετικό του όπλο και επέστρεψε για να αρχίσει να πυροβολεί εναντίον τους. Από τα σκάγια τραυματίστηκαν ο 44χρονος στο δεξί πόδι και ο 27χρονος στο αριστερό χέρι.

Και οι δύο τραυματίες διακομίστηκαν στο Κέντρο Υγείας Βάρδας και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμαλιάδος, όπου ο πρώτος παρέμεινε για νοσηλεία ενώ ο δεύτερος μετά την παροχή πρώτων βοηθειών αποχώρησε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το Πάσχα ξεκινούν οι εργασίες του φράκτη

Επιμένει στις ρουσφετολογικές προσλήψεις ο Βορίδης