Σε πρώτη δύναμη αναδείχτηκε το ενωτικό ψηφοδέλτιο “Συνάντηση Πανεπιστημιακών Δασκάλων” (Συσπείρωση , Δίκτυο, Αυτόνομες πρωτοβουλίες της Φιλοσοφικής και της ΦΜΣ ΕΚΠΑ, Πανεπιστημιακοί Δάσκαλοι ΕΜΠ, Κίνηση Μελών ΕΠ-ΕΜΠ και ανεξάρτητοι) στις εκλογές της Κυριακής για τη Διοικούσα Επιτροπή της ΠΟΣΔΕΠ (33 μέλη).
Οι εργασίες του 11ου Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού (ΠΟΣΔΕΠ), ολοκληρώθηκαν με την ψηφοφορία για τη νέα Διοικούσα Επιτροπή η οποία θα αποφασίσει για το προεδρείο της και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής.
Ψήφισαν συνολικά 233 σύνεδροι.
Η παράταξη Συνάντηση Πανεπιστημιακών Δασκάλων (Συσπείρωση-Δίκτυο-Μέλη ΔΕΠ Φιλοσοφικής και Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου) έλαβε 70 ψήφους και 10 έδρες. Η Συνεργασία Πανεπιστημιακών (ΑΣΚΕΥ-Ακαδημαϊκή Παρέμβαση-ανεξάρτητοι) πήρε 54 ψήφους και 8 έδρες. Η ΚΙΠΑΝ (ΠΑΣΟΚ) έλαβε 43 ψήφους και 6 έδρες. Η ΑΡΜΕ (ΔΗΜΑΡ) πήρε 25 ψήφους και 4 έδρες. Η ΔΗΠΑΚ (ΚΚΕ) έλαβε 17 ψήφους και παίρνει 2 έδρες. Η Ενωτική ΑΠΘ πήρε 14 ψήφους και 2 έδρες. Η Πρωτοβουλία Ιατρικής Αθηνών έλαβε 6 ψήφους και 1 έδρα. Η παράταξη Αδικία πήρε 2 ψήφους και καμία έδρα.