Προφυλακίστηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Νίκος Κούζηλος

Προφυλακίστηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Νίκος Κούζηλος

Προφυλακίστηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Νίκος Κούζηλος, ο οποίος πέρασε το πρωί της Τρίτης την πόρτα των ανακριτριών προκειμένου να απολογηθεί επί των κατηγοριών για ένταξη και διεύθυνση σε εγκληματική οργάνωση.

Την Πέμπτη 12 Ιουνίου, αναμένεται η απολογία της συζύγου του προφυλακισμένου αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένης Ζαρούλια. Στις 13 Ιουνίου την πόρτα του ανακριτή θα περάσει ο Μιχάλης Αρβανίτης.

Την περασμένη εβδομάδα απολογήθηκε ο βουλευτής Δημήτρης Κουκούτσης, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος, με περιορισμό κατ’ οίκον, 24ωρη αστυνομική φύλαξη και με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Στον Δ. Κουκούτση επιτρέπεται, ωστόσο, η μεταφορά του στη Βουλή για την άσκηση των βουλευτικών του καθηκόντων και στα νοσοκομεία για την αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.
 

Είχε περάσει το πρωί της Τρίτης την πόρτα των ανακριτριών προκειμένου να απολογηθεί επί των κατηγοριών για ένταξη και διεύθυνση σε εγκληματική οργάνωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στο σφυρί το κάμπινγκ της Αγίας Τρίαδας

4 Ιουνίου: μια συνηθισμένη μέρα σε ένα συνηθισμένο δημοτικό σχολείο του 2014… Αλλά ποιος νοιάζεται;