in ,

Παρέμβαση στη ΔΕΗ την Πέμπτη από τον Συντονισμό κατοίκων/ συλλογικοτήτων Τούμπας

Παρέμβαση στη ΔΕΗ την Πέμπτη από τον Συντονισμό κατοίκων/ συλλογικοτήτων Τούμπας

Παρέμβαση στη ΔΕΗ της Παπαναστασίου διοργανώνεται την Πέμπτη 30 Απριλίου στις 10 το πρωί ο Συντονισμός συλλογικοτήτων-κατοίκων της Τούμπας.

Σκοπός της παρέμβασης είναι ενημερωθούν οι κάτοικοι της Τούμπας και της ευρύτερης περιοχής για το δίκτυο ενημέρωσης και αλληλεγγύης που έχει χτιστεί από τον Συντονισμό κατοίκων/συλλογικοτήτων της Τούμπας.

Στις βασικές διεκιδικήσεις της κινητοποιήσης είναι:

-Άμεση επανασύνδεση όλων των κομμένων παροχών ρεύματος σε συμπολίτες μας

-ΟΧΙ στις διακοπές ρεύματος συμπολιτών μας που αδυνατούν να πληρώσουν

-Διακανονισμοί σύμφωνα με τις πραγματικές δυνατότητες του κάθε συμπολίτη

-Διαγραφή τελών επανασύνδεσης.

Στο πλαίσιο αυτό καλείται κάθε κάτοικος της Τούμπας «που πλήττεται από την υπάρχουσα κατάσταση και θέλει να παλέψει ενάντια στη σημερινή βαρβαρότητα που ζούμε» να πλαισιώσει τις δράσεις του Συντονισμού μας ώστε, όπως τονίζεται να δημιουργηθεί ένα μαζικό δίκτυο αντίστασης και έμπρακτης αλληλεγγύης! «Άλλωστε αυτός είναι,αποδεδειγμένα,ο τρόπος να πετύχουμε θετικά αποτελέσματα για τις ζωές μας!», προστίθεται χαρακτηριστικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κ. Ιγγλέζη: Η “σοβαρή εταιρεία” Ελληνικός Χρυσός προσπαθούσε να εξαπατήσει το Δημόσιο

Βίντεο από την επίθεση στον Γ.Βαρουφάκη