in

Παραλήρημα Φορτσάκη εναντίον των προσφύγων: «Εισβολείς που κατέστρεψαν τη χώρα»

Παραλήρημα Φορτσάκη εναντίον των προσφύγων: «Εισβολείς που κατέστρεψαν τη χώρα»

Το στίγμα της Νέας Δημοκρατίας για το προσφυγικό έδωσε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, ο Θεόδωρος Φορτσάκης.

«Αφήσατε όλους τους εισβολείς να καταστρέψουν τη χώρα. Κατάληψη στα νησιά έχετε κάνει» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Από εκεί και πέρα, ο ίδιος έκανε λόγο για 25.000 κενά εκπαιδευτικών στα σχολεία, προκαλώντας την αντίδραση της εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένης Αυλωνίτου η οποία επισήμανε πως «εσείς τους απολύατε τους εκπαιδευτικούς και θέλετε ιδιωτική Παιδεία».

Παράλληλα, ο πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών επιτέθηκε στην εκπ΄ροσωπο του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλώντας την «έξαλλη πολιτικά» που βρίσκεται σε «πολιτικό παραλήρημα» και έστρεψε τα βέλη στον υπουργό παιδείας Αρ. Μπαλτά λέγοντας ο «κ. Μπαλτάς έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα, από καιρό την έχει χάσει εξάλλου».

Επίσης, ο υποψήφιος με την ΝΔ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για συμπόρευση με τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής και του χρέωσε προπαγάνδα τύπου Γκέμπελς. «Την προπαγάνδα τύπου Γκέμπελς αφήστε την αλλού, εντάξει, σας ξέρουμε, πηγαίνετε στους φίλους σας της Χ.Α. να τα πείτε αυτά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γεροβασίλη: Η ΝΔ ζητά λευκή εντολή

Δικαίωση για 2 τεχνικούς που δεν υπέγραψαν ατομική σύμβαση