ΠΑΟΚ: Τίτλοι τέλους για Μαρκόπουλο

Παρελθόν αποτελεί από την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Ο έμπειρος τεχνικός είχε συνάντηση με τους ανθρώπους του «Δικέφαλου» κατά τη διάρκεια της οποίας αποφασίστηκε να μην συνεχιστεί η συνεργασία τους για την επόμενη χρονιά.

Ο λόγος του διαζυγίου ήταν οικονομικός καθώς υπήρξε διαφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Υπενθυμίζεται ότι ο 63χρονος προπονητής εργάστηκε στην ομάδα του ΠΑΟΚ τα τρία τελευταία χρόνια και πλέον η εύρεση του αντικαταστάτη του αποτελεί μείζον θέμα για τη διοίκηση των «ασπρόμαυρων».

Μάλιστα, ήδη έχουν ακουστεί τα πρώτα ονόματα τεχνικών που θα απασχολήσουν τους ιθύνοντες του «Δικέφαλου» το προσεχές διάστημα μεταξύ των οποίων οι Δημήτρης Πρίφτης, Γιώργος Μπαρτζώκας και Θανάσης Σκουρτόπουλος, με τον πρώτο να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το “άντε γαμηθείτε” του Αλέξη Τσίπρα., του Γιάννη Αλμπάνη

Ξεκινά σήμερα η ηλεκτρονική υποβολή φορολογικών δηλώσεων