Παίζουν με τις ζωές των απεργών πείνας. Νέες προκλητικές δηλώσεις Ραγκούση

Συνεχίζει να κρατά σκληρή στάση σχετικά με την απεργία πείνας των 300 μεταναστών-εργατών ο υπουργός εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης. Σήμερα απηύθυνε έκκληση στους μετανάστες του μεγάρου Υπατία, να σταματήσουν την απεργία πείνας, ενώ ξεκαθάρισε, πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση προνομιακής μεταχείρισης.

 
Είναι προφανές πλέον ότι ο κ. Ραγκούσης δεν διστάζει να παίξει με ανθρώπινες ζωές και μπαλατζάρει πολιτικές και κυβερνητικούς τσαμπουκάδες με την υγεία ανθρώπων.

Ο κ. Ραγκούσης κάλεσε επίσης να αντιληφθούν το ίδιο και όσοι πιθανώς τους ενθαρρύνουν να συνεχίσουν την απεργία πείνας ενώ χαρακτήρισε μονόδρομο την εφαρμογή του νόμου 1907/2010 του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος προβλέπει ότι ύστερα από εισήγηση των αστυνομικών αρχών, μετανάστες μπορούν να παραμείνουν στη χώρα σε καθεστώς ανοχής για έξι μήνες λόγω ειδικών συνθηκών.

 
ιΟ  κ. Ραγκούσης ακόμη δεν έχει τοποθετηθεί στα αιτήματα των απεργών πείνας. Αρνείται επι της ουσίας να δώσει ακόμη και αρνητική απάντηση στους απεργούς και προχωρά σε δηλώσεις που αφορούν το μεταναστευτικό, αλλά όχι την απεργία πείνας.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιάννης Ραγκούσης έχει αναφερθεί και στο παρελθόν σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις σε καταστάσεις εκβιασμού σχετικά με την απεργία πείνας των 300, ενώ δεν δίστασε να κάνει λόγο “για αίμα στα κεφάλια της αριστεράς” σε περίπτωση που δεν σταματήσει έγκαιρα η απεργία πείνας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Απεργία στην ΑΘήνα

Λαθρομετανάστες; Καμιά ζωή δεν είναι λαθραία- Νίκη στον αγώνα των 300-Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ