in

Π. Καμμένος: Η πλειοψηφία των 153 βουλευτών και θα αντέξει και θα αυξηθεί

Π. Καμμένος: Η πλειοψηφία των 153 βουλευτών και θα αντέξει και θα αυξηθεί

Το μήνυμα ότι «δεν χρειάζεται ούτε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, ούτε οικουμενική», καθώς «η πλειοψηφία των 153 βουλευτών θα αντέξει και θα αυξηθεί» στέλνει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Real της Κυριακής, ο Π. Καμμένος επισημαίνει: «Η πλειοψηφία των 153 βουλευτών και θα αντέξει και θα αυξηθεί. Δεν χρειάζεται ούτε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, ούτε οικουμενική. Πιστεύω, όμως, ότι θα υπάρξουν βουλευτές οι οποίοι θα αντιληφθούν πως αυτή η κυβέρνηση επιτελεί εθνικό έργο και θα στηρίξουν αυτή την κυβέρνηση».

Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ζητά εκ νέου από τον Ν. Νικολόπουλο να παραδώσει την έδρα του και τον εγκαλεί για αχαριστία έναντι του ελληνικού λαού.

«Στην πολιτική μου ζωή έχω μάθει να δέχομαι την αχαριστία. Η αχαριστία προς το πρόσωπό μου δεν σημαίνει τίποτα, η αχαριστία, όμως, απέναντι στον ελληνικό λαό, ο οποίος έδωσε την έδρα στον κ. Νικολόπουλο προκειμένου να προχωρήσει στην υλοποίηση της συγκεκριμένης συμφωνίας φαίνεται ξεκάθαρα. Ο κ. Νικολόπουλος δεν εξελέγη με σταυρό προτίμησης, εξελέγη με λίστα που τον διορίσαμε βουλευτή, γι’ αυτό οφείλει να παραδώσει την έδρα του» τονίζει.

Ο Π. Καμμένος παρεμβαίνει, ωστόσο, και στην υπόθεση Πανούση, ζητώντας την παραίτηση του διοικητή της ΕΥΠ Γ. Ρουμπάτη. «Διαφωνώ με τη διοίκηση της ΕΥΠ και συγκεκριμένα με τον κ. Ρουμπάτη, διότι όταν βλέπουμε διαλόγους που υποκλάπηκαν από την ΕΥΠ να βγαίνουν σε τηλεοπτικές εκπομπές και στα χέρια του κ. Πανούση έγγραφες συνομιλίες, θα έπρεπε ουσιαστικά αυτά να οδηγήσουν τον κ. Ρουμπάτη στην παραίτησή του. Από εκεί και πέρα, δεν γίνεται να ανταλλάσσουν πληροφορίες σε ξενοδοχείο στο Λουτράκι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη – και μιλάμε για τον κ. Πανούση – με τον διοικητή της ΕΥΠ».

Παράλληλα ο υπουργός αποκλείει ελληνική εμπλοκή σε σχέση με πιθανή στρατιωτική επέμβαση κατά των τζιχαντιστών, διότι η χώρα μας «θα χάσει τη δυνατότητα να είναι ο παράγων σταθερότητας που μπορεί να διεξαγάγει συνομιλίες και να οργανώσει μία διεθνή συμμαχία».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Π. Παυλόπουλος: “Απολύτως νομικά επιδιώξιμες” οι γερμανικές επανορθώσεις

ΝΔ: Άμεση σύγκληση της ΚΟ ζητούν βουλευτές και ευρωβουλευτές του κόμματος