in ,

Οκτώ “μνηστήρες” για τον ΟΛΘ στη β’ φάση

Οκτώ “μνηστήρες” για τον ΟΛΘ στη β’ φάση

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ ενέκρινε κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση τα οκτώ επενδυτικά σχήματα που εισέρχονται στη Β’ φάση του διαγωνισμού για την απόκτηση του 67% του μετοχικού κεφαλαίου της Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης ΑΕ.

Τα οκτώ σχήματα είναι:

•    APM Terminals, B.V.
•    Deutsche Invest Equity Partners, GmbH
•    Duferco Particiption Holding, SA
•    International Container Terminal Services, Inc
•    Mitsui & Co., Ltd.
•    P&O Steam Navigation Company (DP World)
•    Russian Railways JSC / GEK TERNA S.A.
•    Yilport Holding, Inc

Επίσης, εγκρίθηκαν τα αρχικά σχέδια της Σύμβασης Αγοραπωλησίας Μετοχών και Συμφωνίας Μετόχων και η διαγωνιστική διαδικασία εξελίσσεται στη Β’ φάση, όπου οι προεπιλεγέντες επενδυτές θα αποκτήσουν πρόσβαση σε λεπτομερή στοιχεία για την ΟΛΘ ΑΕ και τους ειδικούς όρους του διαγωνισμού (data room).

Τέλος, δόθηκαν τα τελικά τεύχη του διαγωνισμού για το αμοιβαίο ιπποδρομιακό στοίχημα στους επιλεγέντες επενδυτές, οι οποίοι κλήθηκαν να υποβάλλουν τις δεσμευτικές τους προσφορές το αμέσως επόμενο διάστημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διεθνής Αμνηστία: Οι μεταναστευτικές πολιτικές της ΕΕ θέτουν σε κίνδυνο ζωές και δικαιώματα

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε το ΚΘΒΕ και το ΚΩΘ