in

Οι γονείς της μικρής Μαρίας είναι Βούλγαροι Ρομά

Οι γονείς της μικρής Μαρίας είναι Βούλγαροι Ρομά

Ένα ζευγάρι Βούλγαρων Ρομά, η Σάσα και ο Ατανάς Ρούσεφ, είναι οι βιολογικοί γονείς της μικρής Μαρίας, του ξανθού κοριτσιού που εντοπίστηκε σ” ένα καταυλισμό των Ρομά στα Φάρσαλα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του DNA που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το υπουργείο Εσωτερικών της Βουλγαρίας.

«Τα τεστ DNA έδειξαν ότι η Σάσα Ρούσεβα είναι η βιολογική μητέρα και ο Ατανάς Ρούσεφ είναι ο βιολογικός πατέρας του παιδιού που ονομάζεται Μαρία», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Σβετλοζάρ Λάζαροφ, γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών.

Το ζευγάρι εμφανίστηκε την Πέμπτη ενώπιον των βουλγαρικών αρχών όπου και υποστήριξε ότι όντως είχε γεννήσει ένα παιδάκι τον Ιανουάριο του 2009 στη Λαμία και το οποίο άφησε στην Ελλάδα καθώς δεν είχε λεφτά να το θρέψει.

Το πρακτορείο BGNES της Βουλγαρίας το οποίο επικαλείται δήλωση της υπεύθυνσης Περιφερειακής Διεύθυνσης Κοινωνικής Πρόνοιας της Στάρα Ζαγκόρα η Μαρία, θα μεταφερθεί σε ένα κέντρο υποδοχής της κοινωνικής πρόνοιας της Βουλγαρίας και στη συνέχεια θα δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι νέες ταινίες της εβδομάδας

«Ξεσκουριάζω Περπατώντας»: Πεζοπορία στο όρος Κάκκαβος