Οι απογευματινές συγκεντρώσεις σε Λευκό Πύργο, Καμάρα και Αγ. Βενιζέλου (φώτο και βίντεο)

Δύο ακόμη συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν σήμερα το απόγευμα στην Θεσσαλονίκη.

Συγκέντρωση στο Λευκό Πύργο καλούν κινήσεις πολιτών, η ΣΠΙΘΑ, το ΑΡΔΗΝ,  και οι Μοτοσυκλετιστές εν δράση  οι οποίοι αναμένεται να πραγματοποιήσουν διαδήλωση προς το Γερμανικό προξενείο.

Συγκέντρωση στην Καμάρα καλούν τα Πρωτοβάθμια Σωματεία και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και στο Αγ. Βενιζέλου το ΠΑΜΕ.

Συνεχής Ενημέρωση

21.17: Οι διαδηλωτές επιστρέφουν στην Καμάρα όπου και θα ολοκληρωθεί η διαδήλωση

21.00 Οι διαδηλωτές καταγγέλλούν την προκλητικη΄στάση της αστυνομίας και την καταστολή και κατευθύνονται προς την Βασ. Όλγας που βρίσκεται η άλλη είσοδος του Γερμανικού Προξενείου.

20.56: Ενισχύονται οι δυνάμεις των ΜΑΤ. Προκλητική η στάση της αστυνομίας απέναντι στους διαδηλωτές.

20.53: Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο Γερμανικό Προξενείο. Οι διαδηλωτές ζητούν να αποχωρήσει η αλυσίδα των ΜΑΤ που υπάρχει στο πλάι. Πάνω από 500 υπολογίζονται οι διαδηλωτές.

20.48: Φτάνουν στο Γερμανικό Προξενείο τα Πρωτοβάθμια Σωματεία.

20.30: Προς το Γερμανικό προξενείο κατευθύνεται η πορεία των Πρωτοβάθμιων από την πλευρά της Βασ. Όλγας. 

20.00: Στην Τσιμισκή η πορεία των Πρωτοβάθμιων. Την Αγ. σοφίας κατεβαίνει και η πορεία του ΠΑΜΕ

19.48: Στην Εγνατία η πορεία του ΠΑΜΕ. Την Αγίας Σοφίας έστριψε η πορεία των Πρωτοβάθμιων Σωματείων.

19.30: Ξεκίνησε και η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο Αγ. Βενιζέλου. Κλειστή η Εγνατία. Στο δρόμο και η πορεία από την Καμάρα.

19.10: Ξεκινά από λεπτό σε λεπτό η πορεία από την Καμάρα και θα κατευθυνθεί  προς το Γερμανικό προξενείο.

18.46 Αρχίσαν να καταφτάνουν στο Γερμανικό Προξενείο οι διαδηλωτές που ξεκίνησαν από τον Λ. Πύργο, κρατώντας Ελληνικές Σημαίες. Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο Προξενείο.

18.26: Ξεκίνησε η πορεία από τον Λ. Πύργο. Αποκλεισμένο με κλούβες των ΜΑΤ το Γερμανικό Προξενείο. Στο σημείο συγκεντρωμένα μέλη της επιτροπής διεκδίκησης των Γερμανικών αποζημιώσεων με πανό που λέει “Δεν τους χρωστάμε, μας χρωστάνε”.

18.08: Στο δρόμο μπροστά από τον Λ. Πύργο οι διαδηλωτές. Αναμένεται να ξεκινήσει πορεία.

18.00: Κλειστή η Μεγ. Αλεξάνδρου στο ύψος του Δημαρχείου. Κινήματα πολιτών έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται στον Λ. Πύργο. Ένα πανό που κρατούν οι συγκεντρωμένοι αναφέρει “οχι στη νέα κατοχή”. 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Παράταση ενός έτους στην Πορτογαλία δίνει η ΕΕ

Ανήμερα της Μέρκελ… τα εγκαίνια του “Ρόζα Λούξεμπουργκ”