in

Ντάισελμπλουμ: Πρέπει να γεφυρωθούν πολλές διαφορές με την Ελλάδα

Ντάισελμπλουμ: Πρέπει να γεφυρωθούν πολλές διαφορές με την Ελλάδα

«Η Ελλάδα είναι σε ένα πρόγραμμα μέχρι το τέλος του μήνα. Το πρώτο ερώτημα είναι εάν αυτό το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί ή θα παραταθεί», τόνισε σε δημοσιογράφους από τη Χάγη ο πρόεδρος του Eurogroup, Γ. Ντάισεμπλουμ.

«Για να είμαστε σε θέση να απαντήσουμε αυτό το ερώτημα, θέλουμε πρώτα να ξέρουμε από την ελληνική κυβέρνηση, τι πραγματικά θέλει. Για αυτόν τον λόγο έχουμε μια συνεδρίαση του Eurogroup την Τετάρτη», τόνισε.

Πρόσθεσε ακόμη ότι «δεν περιμένω άμεσα συμπεράσματα. Θα είναι ένα πρώτο βήμα στο πώς θέλουμε να προχωρήσουμε μαζί τις επόμενες εβδομάδες και μήνες. Υποθέτω ότι πρέπει να γεφυρωθούν πολλές διαφορές».

Ο πρόεδρος του Eurogroup δήλωσε ακόμη ότι εάν η Ελλάδα θέλει να παραταθεί το τρέχον πρόγραμμα, «ίσως να μπορέσουμε να μιλήσουμε για αυτό».

Photo Credit: Menelaos Myrillas / SOOC

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ν.Δ.: Κομματάρχης αντί πρόεδρος της Βουλής η κ. Κωνσταντοπούλου

Θ. Δρίτσας: Προστασία μεταναστών και προσφύγων σύμφωνα με τις διεθνείς συνθήκες