Τραγικό θάνατο βρήκε στις 08:20 το πρωί ο Παντελής Παντελίδης, όταν το Ι.Χ. που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία του στην λεωφόρο Βουλιαγμένης -στο ύψος του Ελληνικού- και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στις προστατευτικές μπάρες.
Ο τραγουδιστής διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ δύο γυναίκες που επέβαιναν στο όχημα τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται στο ίδιο νοσοκομείο.
Ο Παντελής Παντελίδης γεννήθηκε στις 23 Νοεμβρίου 1983 στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία.
Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά, ο δίσκος με τίτλο «Αλκοολικές οι νύχτες», κυκλοφόρησε το 2012 και έγινε διπλά πλατινένιος. Μεγάλη επιτυχία έγινε το τραγούδι «Δεν ταιριάζετε σου λέω», ενώ στο δίσκο περιλαμβάνονταν ακόμη τα τραγούδια «Συνοδεύομαι», «Πάμε στοίχημα θα ξαναρθείς», «Παραμυθιάζομαι», «Λιώμα σε γκρεμό», τα οποία γνώρισαν επιτυχία στο ραδιόφωνο.
