in

Με κιθάρα είπε “χρόνια πολλά” στον Πούτιν ο πρόεδρος της Ινδονησίας

Με κιθάρα είπε “χρόνια πολλά” στον Πούτιν ο πρόεδρος της Ινδονησίας

Ο πρόεδρος της Ινδονησίας Σουσίλο Μπαμπάνγκ Γιουντογιόνο πήρε την κιθάρα του και τραγούδησε  προς τιμή του ρώσου ομόλογου του Βλαντίμιρ Πούτιν για να του ευχηθεί για τα 61α γενέθλιά του.

Στη συνέχεια οι ηγέτες που παίρνουν μέρος στη σύνοδο κορυφής του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας Ασίας-Ειρηνικού στο νησί Μπαλί της Ινδονησίας συμμετείχαν στους εορτασμούς.

“Ευχαριστώ τον πρόεδρο Γιουντογιόνο για τις ευχές για τα γενέθλιά μου. Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη”, δήλωσε ο Πούτιν.

Ο Γιουντογιόνο είπε ότι ενημερώθηκε την τελευταία στιγμή για τα γενέθλια του ρώσου ομολόγου του.

“Μόλις προσγειώθηκε ο πρόεδρος, έψαξα να βρω μια κιθάρα για να του τραγουδήσω για τα χρόνια πολλά”, δήλωσε ο ινδονήσιος πρόεδρος.

Ο Γιουντογιόνο θεωρείται καταξιωμένος μουσικός και έχει βγάλει τρεις δίσκους, όλους αφού ανέλαβε την προεδρία της χώρας.

Πηγή:ΑΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προειδοποιεί η Κίνα για το αμερικανικό χρέος

Είμαστε άκρο και φτάνουμε μέχρι τη μέση