in

Μαρκόπουλος για Σκουρλέτη: Κλείστε του το μικρόφωνο (video)

Μαρκόπουλος για Σκουρλέτη: Κλείστε του το μικρόφωνο (video)

Υψηλοί τόνοι αντιπαράθεσης στην εκπομπή του Παπαδάκη στον Αντ1 με αφορμή την ερώτηση που κατέθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για το σκάνδαλο και τα θαλασσοδάνεια του Τ.Τ. και την απαίτηση του ΣΥΡΙΖΑ να παραστεί (επιτέλους) ο πρωθυπουργός στη Βουλή και να δώσει απαντήσεις.

Μόλις ο Π. Σκουρλέτης πήρε το λόγο για το θέμα, ο Κ. Μαρκόπουλος (Ν.Δ.) τον διέκοψε και ξεκίνησε να μιλά ταυτόχρονα (συνηθισμένη πρακτική των εκπροσώπων της Ν.Δ.), με σκοπό να μην ακουστούν οι καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ, ότι η κυβέρνηση προστατεύει το «τρίγωνο της αμαρτίας» και ο πρωθυπουργός με βάση την πάγια τακτική του «κρύβεται» από τη βουλή.

«Να του κλείσετε το μικρόφωνο» αναφώνησε δημοκρατικότατα, ο Κ. Μαρκόπουλος, ως μόνη διέξοδο μπροστά στην απαίτηση για διαφάνεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προκήρυξη εναντίον της Αριστεράς και του αντιεξουσιαστικού χώρου από τους εκτελεστές του Ν.Ηρακλείου

Λεφτά υπάρχουν και είναι μόνο για σας