in

Λαϊκή Ενότητα: Ωμή παραβίαση του Συντάγματος από τον ΠτΔ

Λαϊκή Ενότητα: Ωμή παραβίαση του Συντάγματος από τον ΠτΔ

Για ωμή και προκλητική παραβίαση του Συντάγματος κάνει λόγο η Λαϊκή Ενότητα, αντιδρώντας στην απόφαση του Προέδρου της Δημοκρατίας να μην συγκαλέσει το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών.

Η κλήση των αρχηγών σε σύσκεψη είναι υποχρεωτική και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας όφειλε να την συγκαλέσει ανεξάρτητα από την διάθεση προσέλευσης κάθε αρχηγού,  τονίζει ο πολιτικός σχηματισμός του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Όπως καταγγέλλει εν συνεχεία, ο κ. Παυλόπουλος δεν μπορεί να είναι διεκπεραιωτής των αποφάσεων κανενός, ούτε εντολοδόχος οποιουδήποτε τρίτου.

«Οφείλει να υπερασπίζει το Σύνταγμα και τις δημοκρατικές διαδικασίες που αυτό προβλέπει, πράγμα το οποίο στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν έπραξε, ευθυγραμμιζόμενος με τις κυβερνητικές απόψεις» προσθέτει η Λαϊκή Ενότητα.

Καταλήγοντας, εκφράζει την ελπίδα «να μην πράξει το ίδιο και με την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών, η οποία δεν πρέπει να ορισθεί νωρίτερα από την 27η Σεπτεμβρίου».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το χταπόδι και το αρνί. Του Πέτρου Κατσάκου

Το Σαββατοκύριακο η πανελλαδική σύσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ