Αντιπαράθεση έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον αναπλ. υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργο Κατρούγκαλο, και τον διευθυντή του ΒΗΜΑ FM, Βασίλη Χιώτη, ο οποίος υπογράφει το δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα» με τίτλο: «Ο υπουργός προσλαμβάνει και διεκδικεί προμήθεια 12%!».
Μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος και τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου του κ. Κατρούγκαλου, κατά την οποία ισχυρίστηκε «προβοκάτσια και πλαστογραφία εις βάρος του», συνέχεια δόθηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Mega, όπου παραβρέθηκαν τόσο ο υπουργός όσο και ο δημοσιογράφος.
«Το σκάνδαλο έχει επιβεβαιωθεί. Δεν υπάρχει αμφιβολία. Τρέξατε να κατοχυρώσετε τα λεφτά όταν γίνατε υπουργός. Εγώ λέω όλα τα ψέματα, αλλά στην πορεία θα δούμε ποιος τα λέει. Έχετε κάνει τσιφλίκι σας το υπουργείο. Κάνετε δεξιώσεις στους διαθέσιμους. Δεν θα εκπροσωπούσατε εσείς όσους απολυμένους είχατε αναλάβει, αλλά τους δώσατε σε συνεργάτες σας. Είναι ηθικό αυτό;» υποστήριξε ο Βασίλης Χιώτης.
Έντονη ήταν η αντίδραση του κ. Κατρούγκαλου: «Ο Χιώτης δεν λειτουργεί μόνος του, αλλά βάσει εντολών και συμβολαίου με τη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ».
Ακολούθησε έντονη συζήτηση, με τον δημοσιογράφο να σημειώνει ότι «όλοι σας κατήγγειλαν, μόνο το ΚΚΕ και ο Καμμένος δεν σας έχουν καταγγείλει ακόμη», για να απαντήσει ο κ. Κατρούγκαλος: «Το ΚΚΕ δεν αποτελείται από θλιβερά υποκείμενα και συκοφάντες όπως εσείς».
«Έχετε έστω ένα συμφωνητικό; Μισό να μου εμφανίσετε εγώ θα παραιτηθώ. Και μέχρι να μου εμφανίσετε μισό εγώ θα σας λέω ψεύτη, συκοφάντη και εκτελεστή συμβολαίου. Έχετε συνηθίσει να υπηρετείτε τη διαπλοκή κ. Χιώτη», είπε ο κ. Κατρούγκαλος στον δημοσιογράφο, που δεσμεύτηκε να ομολογήσει δημοσίως ότι παραπληροφορήθηκε εφόσον δεν βρεθεί συμφωνητικό στον δικηγορικό σύλλογο.