in ,

Κοινή Δήλωση – Κατευθυνόμαστε στη Γάζα: από ξηρά, θάλασσα κι αέρα.

Τις συντονισμένες προσπάθειές τους για την υποστήριξη πρωτοβουλιών που αποσκοπούν στον τερματισμό του αποκλεισμού που έχει επιβληθεί στη Γάζα ανακοινώνουν ο «Συνασπισμός Καράβι Ελευθερίας», το «Σουμούντ- Επίγειο Κονβόι για το Σπάσιμο του Αποκλεισμού στη Γάζα», η «Διεθνής Πορεία προς τη Γάζα» καλώντας τον κόσμο να σταθεί αλληλέγγυος στον Παλαιστινιακό λαό

Το «Σουμούντ – Επίγειο Κονβόι για το Σπάσιμο του Αποκλεισμού στη Γάζα», η «Διεθνής Πορεία προς τη Γάζα» (μια διεθνής πρωτοβουλία αποτελούμενη από 25 αντιπροσωπείες από όλο τον κόσμο), και ο «Συνασπισμός Καράβι Ελευθερίας» ανακοινώνουν από κοινού τις συντονισμένες του προσπάθειες για την υπεράσπιση των πρωτοβουλιών που έχουν ως στόχο το τέλος του αποκλεισμού που έχει επιβληθεί στη Γάζα. Έχουμε ιδρύσει την “Επιτροπή Κοινού Συντονισμού”, που περιλαμβάνει αρκετές άλλες διεθνείς πρωτοβουλίες κι οργανώσεις, με στόχο τη συνέχιση και συντονισμό των σχεδιαζόμενων κινητοποιήσεων προς τη Γάζα στα μέσα Ιούνη.

Καλούμε όλους τους φιλειρηνικούς ανθρώπους στον πλανήτη να ενωθούν μαζί μας και να συμμετάσχουν σε αυτές τις πρωτοβουλίες, προκειμένου να σπάσει αυτός ο άδικος αποκλεισμός και να σταθούμε αλληλέγγυα με τον Παλαιστινιακό λαό.

Ας σπάσουμε τον αποκλεισμό της Γάζας – από στεριά, θάλασσα κι αέρα!

Συνασπισμός Καράβι Ελευθερία

Σουμούντ – Επίγειο Κονβόι για το Σπάσιμο της Πολιορκείας στη Γάζα

Διεθνής Πορεία προς τη Γάζα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ντιμπέιτ για τη ΔΕΘ: Αλήθειες, ψέματα και τραμπουκισμοί