in

Κεγκέρογλου: Το ΠΑΣΟΚ μπαίνει ξανά μπροστά

Κεγκέρογλου: Το ΠΑΣΟΚ μπαίνει ξανά μπροστά

“Όταν η δημοκρατική παράταξη δεν ήταν ισχυρή, τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά και για τη χώρα” υπογράμμισε σε εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Α’ Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ, ο υφυπουργός Εργασίας, Β Κεγκέρογλου.

“Γιατί ταυτόχρονα επικρατούσαν ακραίες απόψεις, η πόλωση που ορισμένες φορές ιστορικά εξελίχθηκε και σε εμφύλιο και δυστυχώς έφεραν αρνητικά αποτελέσματα με μακροχρόνιες επιπτώσεις”, τόνισε .

Επιπλέον υπογράμμισε πως το ΠΑΣΟΚ παίρνει ξανά την πρωτοβουλία, μπαίνει μπροστά και καλεί πρόσωπα που νοιώθουν ότι ανήκουν στη δημοκρατική παράταξη, κινήσεις, αλλά και κόμματα για να συγκροτήσουν ξανά το χώρο.

“Αυτό είναι το μήνυμα της σημερινής συνάντησης στη Θεσσαλονίκη”, είπε και προσέθεσε πως πρόκειται για επιδίωξη, που αφορά όλο το επόμενο διάστημα, μέχρι το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, καθώς αυτός ο σχεδιασμός αναπτύχθηκε στη συνεδρίαση της Εθνικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ το προηγούμενο διάστημα και υλοποιείται σε κάθε νομό.

«Το ΠΑΣΟΚ πήρε πρωτοβουλία για την ανασυγκρότηση της δημοκρατικής παράταξης, αυτή την περίοδο που οργανώνουμε την έξοδο από το πρόγραμμα προκειμένου να μπορέσουμε με εθνικό σχέδιο αλλαγών, με εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης να προχωρήσουμε σε μία πορεία, στην οποία τα οφέλη και η ανακούφιση της κοινωνίας θα είναι πλέον ορατά» επεσήμανε ο κ. Κεγκέρογλου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σαμαράς θέλει να δεσμεύσει τη χώρα με διαιώνιση του μνημονίου

“Στο σφυρί” δεκάδες ακίνητα στην Ξάνθη