in

“Κατέβασε” το tweet του για τα προσφυγόπουλα μετά τις αντιδράσεις ο φωτορεπόρτερ

“Κατέβασε” το tweet του για τα προσφυγόπουλα μετά τις αντιδράσεις ο φωτορεπόρτερ

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την ανάρτηση του στο twitter για τα παιδιά των προσφύγων στην Ειδομένη, ο Γερμανός φωτορεπόρτερ Philipp Breu, φαίνεται μετανιωμένος για όσα έγραψε.

O Philipp Breu είχε γράψει στον λογαριασμό του στο twitter ότι «Τίποτα δεν είναι πιο ενοχλητικό από ένα τσούρμο παιδιά που ουρλιάζουν στις 7 το πρωί. Ούτε καν το κρύο».

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον Philipp Breu να “κατεβάζει” μετά από μερικές ώρες την ανάρτηση. Ο Γερμανός φωτορεπόρτερ απάντησε μάλιστα σε μια χρήστρια που τον καλούσε να σκέφτεται δύο φορές αυτά που γράφει για ανθρώπους και ειδικά όταν πρόκειται για παιδιά, λέγοντας της ότι έχει δίκιο.

Δείτε εδω:

Λίγες ώρες νωρίτερα, είχε… παρατηρήσει και τον βήχα των προσφύγων και των μεταναστών, τον οποίο ακούει πριν κοιμηθεί αλλά και νωρίς το πρωί.

«Πολλοί άνθρωποι στην Ειδομένη είναι άρρωστοι και έχουν βήχα. Το ακούς εύκολα αργά τη νύχτα πριν τον ύπνο ή νωρίς το πρωί».

Διαβάστε επίσης:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τουσκ: Η Ε.Ε δεν θα εγκαταλείψει την Ελλάδα – Τσίπρας: Δυσανάλογο το βάρος που έχει αναλάβει η χώρα μας

Ρατσιστικό σχόλιο Πρετεντέρη για τον «αυτισμό» του Αλ. Τσίπρα – Η απάντηση της Ε.Σ.Α.μεΑ.