Καραγκιοζιλίκια Μητρόπουλου στη Βουλή

Καραγκιοζιλίκια Μητρόπουλου στη Βουλή

Μια εβδομάδα μετά το σόου Μητρόπουλου από το βήμα της βούλης, με αφορμή τις δικαστικές του περιπέτειες, ο αντιπρόεδρος του κοινοβουλίου αποφάσισε να το ρίξει λίγο έξω και να «γελάσει» με την απούσα Ζωή Κωνσταντοπούλου και μάλιστα επανηλειμμένα.

Μετά από μία θυελλώδη συνεδρίαση στη Βουλή κατά τη συζήτηση για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, όπου λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια βουλευτές, το κλίμα έγινε κάπως πιο ευχάριστο χθες το βράδυ με την παρέμβαση του αντιπροέδρου της Βουλής, Αλέξη Μητρόπουλου.

Ο κ. Μητρόπουλος, ως προεδρεύων της χθεσινής συνεδρίασης είπε ατάκες που  θα μείνουν στην ιστορία και είχαν στόχο την απούσα, λόγω ταξιδιού στο εξωτερικό, πρόεδρο του Σώματος, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Μη γελάτε γιατί από Δευτέρα θα έλθει η Ζωή Κωνσταντοπούλου και θα αναπολείτε αυτά που μου λέτε», ήταν η πρώτη ατάκα του σε μία προσπάθεια να ηρεμήσει τους «άτακτους» βουλευτές.

Λίγα λεπτά αργότερα ανακοίνωσε ότι η Ολομέλεια θα διακόψει για δέκα λεπτά για να ξεκινήσει η ψηφοφορία. Κι αφού σηκώθηκε, κάθισε ξανά αμέσως, λέγοντας: «Διακόψαμε και συνεχίζουμε», με τους βουλευτές να ξεσπούν σε χειροκροτήματα.

Τέλος, την ώρα που διάβαζε την επιστολική ψήφο της κυρίας προέδρου, τον έπιασαν τα γέλια: «Η κυρία Κωνσταντοπούλου μας γνωρίζει ότι ψηφίζει ΝΑΙ», είπε προσπαθώντας να συγκρατήσει το γέλιο του και έδειξε την επιστολή της στο Σώμα.

Προφανώς αν ο κ.Μητρόπουλος έχει περάσει στο μπλοκ των βουλευτών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, που μετατρέπουν τη Βουλή σε σόου και χρησιμοποιούν γι’αυτό το σκοπό τις σεξιστικές και όχι μόνο επιθέσεις εναντίον της κ.Κωνσταντοπούλου, καλά θα κάνει να ενημερώσει το κόμμα που τον φιλοξενεί.

L.A

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τουρκία: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους λόγω φλεγόμενου κινητήρα

Κέρι: Η Ρωσία δεν εφαρμόζει πλήρως την εκεχειρία στην Ουκρανία