in

Ημέρα κινητοποιήσεων στην Αθήνα

Ημέρα κινητοποιήσεων στην Αθήνα

Σειρά από κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις πραγματοποιούνται σήμερα Πέμπτη 14 Νοεμβρίου, αφού αρκετοί κλάδοι εργαζομένων με απεργίες και στάσεις εργασίας, συμμετέχουν σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας.

Στην Αθήνα θα γίνει συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια.

Η oμοσπονδία των εκπαιδευτικών, καλεί σε συλλαλητήριο στα Προπύλαια, στις 12.30 μμ, με δίωρη στάση εργασίας (12 -2 μμ και 2-4 μμ) . Το απόγευμα στις 6 μμ, με τους εκπαιδευτικούς σε διαθεσιμότητα οργανώνει διαμαρτυρία στο Υπουργείο Παιδείας με συναυλία. Ακολουθεί ολονυκτία έξω από το Υπουργείο Παιδείας.

Οι σχολικοί φύλακες έχουν πανελλαδική συγκέντρωση στις 112πμ στην πλατεία Κλαυθμώνος, στα πλαίσια καλέσματος της ΠΟΕ – ΟΤΑ. 

Η ΑΔΕΔΥ πραγματοποιεί στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι έως το τέλος της βάρδιας. 

Οι απεργοί διοικητικοί υπάλληλοι των Πανεπιστημίων, καλούν στις 12 σε συλλαλητήριο στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών. 

Στο ίδιο συλλαλητήριο συμμετέχουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ και δημοσιογράφοι όλων των ΜΜΕ καθώς η ΕΣΗΕΑ έχει προκηρύξει στάση εργασίας 12-3 σε όλα τα ΜΜΕ.

Στις 7μμ, θα γίνει στο Πολυτεχνείο μεγάλη συναυλία με τη λαϊκή ορχήστρα του Μίκη Θεοδωράκη, που διοργανώνουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ (ΠΟΣΠΕΡΤ και δημοσιογράφοι) και του Πολυτεχνείου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Sprider Stores: Σε 90 ημέρες η απόφαση για την αίτηση πτώχευσης

Ένα χρόνο κλειδωμένη για μια σύνταξη