Τα μέλη της ΑΔΕΔΥ διέκοψαν και πάλι τη συνεδρίαση του ΤΕΑΔΥ, στην οποία ήταν προγραμματισμένη η συζήτηση για το “κούρεμα ” των ομολόγων των ασφαλιστικών ταμείων.
Η ΑΔΕΔΥ «καταγγέλλει την παράνομη και πραξικοπηματική συμπεριφορά του Προέδρου του ΤΕΑΔΥ, ο οποίος στη συνεδρίαση του Ταμείου, αφού διαπίστωσε ότι η πλειοψηφία των παρόντων μελών ήταν αντίθετη με το «κούρεμα» των ομολόγων, ανέβαλε τη συνεδρίαση του ΔΣ».
Το ΔΣ του ΤΕΑΔΥ ήταν προγραμματισμένο να συνεδριάσει στις 12:00 προκειμένου να πάρει οριστικές αποφάσεις. Η ΑΔΕΔΥ κάλεσε σε συγκέντρωση στις 11:30 στο χώρο συνεδρίασης του ΔΣ του ΤΕΑΔΥ «για να αποτρέψουμε το νέο έγκλημα σε βάρος των ασφαλισμένων».
Υπενθυμίζεται ότι χθες η ΑΔΕΔΥ, πραγματοποίησε έφοδο την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η συνεδρίαση του ΔΣ του ΤΕΑΔΥ, με αποτέλεσμα να μην ληφθεί απόφαση. Παράλληλα, συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν οι αστυνομικοί έξω από το δικό τους ταμείο.