in

Φως στα Δυτικά

Φως στα Δυτικά

Στο πλαίσιο του Imagine Thessaloniki (20-29 Ιουνίου), μιας δεκαήμερης εκδήλωσης που διοργανώνεται από την εθελοντική ομάδα Cititen Thessaloniki, η ομάδα “Π.Ε.Σ. το Δυτικά” δίνει τα… φώτα της στο πάρκο Μ. Αλεξάνδρου στα Μετέωρα (ΟΑΣΘ νο. 35, στάση: Μ. Αλεξάνδρου)!

Ο lighting artist, Βασίλης Ρουμελιώτης (Roumelight), κατασκευάζει έναν κρεμαστό φωτεινό κήπο που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στην περιοχή του δήμου Παύλου Μελά. 

Λάστιχα αυτοκινήτου, φωτισμός led και φυτά αντοχής αποτελούν τη μυστική συνταγή της εγκατάστασης που θα προσθέσει λάμψη και χρώμα στη δυτική πλευρά της πόλης. 

Η ομάδα «Π.Ε.Σ. το Δυτικά» σας προσκαλεί στο υπαίθριο πάρτι που θα πλαισιώσει την πρωτοβουλία το Σάββατο 28 Ιουνίου από τις 19.30. 

Στην εκδήλωση θα βρίσκεται και το Ωδείο «Νικόπολις» (Γ. Γεννηματά 106, Νικόπολη), το οποίο θα υποστηρίξει μουσικά την προσπάθεια με τα δυο σύγχρονα μουσικά γκρουπ και τη λαϊκή του μπάντα. 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Για το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές αποφασίζουν οι έμποροι της Θεσσαλονίκης

Ηλεκτρονικά η αίτηση για σύνταξη από το ΙΚΑ από την 1η Ιουλίου