in

ΕΣΗΕΑ: Οι δημοσιογράφοι θα αποκαλύπτουν τη δραστηριότητα του ναζιστικού μορφώματος της ΧΑ

ΕΣΗΕΑ: Οι δημοσιογράφοι θα αποκαλύπτουν τη δραστηριότητα του ναζιστικού μορφώματος της ΧΑ

Η ΕΣΗΕΑ, με αφορμή τις απειλές που εκτόξευσε βουλευτής της ναζιστικής-εγκληματικής «Χρυσής Αυγής» από το βήμα του ελληνικού κοινοβουλίου κατά των δημοσιογράφων, καταγγέλλει στον ελληνικό λαό το αποκρουστικό πρόσωπο του φασισμού, που πηγάζει από την εγκληματική ιδεολογία του.

Η ΕΣΗΕΑ, τιμώντας τους Έλληνες δημοσιογράφους, που με όλες τους τις δυνάμεις, δίνοντας ακόμα και τη ζωή τους, πάλεψαν κατά των φασιστών σε όλους τους καιρούς, δηλώνει την αποφασιστικότητά της να υπερασπιστεί, χωρίς καμία υποχώρηση στους εκβιασμούς και τις απειλές των ανθρώπων ποτισμένων με μίσος, στοιχειώδεις και κατακτημένες με αγώνες δημοκρατικές ελευθερίες.

Υπογραμμίζει πως μετά την ανοιχτή κάλυψη εγκληματικών πράξεων από τον αρχηγό της ναζιστικής οργάνωσης, οι «προειδοποιήσεις» και οι απειλές τους στρέφονται κατά πάντων, και πως κάθε στάση σιωπής ή ανοχής απέναντί τους συνιστά εκ των πραγμάτων συνενοχή. Οι δημοσιογράφοι με ρεπορτάζ, άρθρα και σχόλια θα συνεχίσουν να αποκαλύπτουν τη δραστηριότητα του ναζιστικού αυτού μορφώματος και τους διαβεβαιώνουν ότι θα είναι πάντοτε μπροστά τους.

Η ΕΣΗΕΑ καλεί τους δημοσιογράφους σε διαρκή επαγρύπνηση, και δηλώνει αποφασισμένη να βρίσκεται στο πλευρό κάθε πολίτη, εργαζόμενου και δημοσιογράφου που στοχοποιείται. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς; Όπως λέμε «καμία σχέση». Της Σίσσυς Βελισσαρίου

Στην Αθήνα σήμερα το κουαρτέτο των δανειστών για ένα νέο γύρο διαβουλεύσεων