in

Εκπρόσωπος Τύπου ΝΔ: Σε αδιέξοδο η κυβέρνηση

Εκπρόσωπος Τύπου ΝΔ: Σε αδιέξοδο η κυβέρνηση

Επίθεση στην κυβέρνηση, ότι βρίσκεται σε αδιέξοδο, εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.  Σε δήλωσή του, ο Κώστας Καραγκούνης έκανε λόγο για εξαγγελίες συμφωνιών που δεν υπάρχουν.

Ο ίδιος ανέφερε πως ενώ η κυβέρνηση παρουσιάζει ως συμφωνία τις δικές της θέσεις, διαψεύδεται από όλους τους ξένους αξιωματούχους, την ώρα μάλιστα που, όπως τονίζει, «ο χρόνος τελείωσε και τα χρήματα εξαντλήθηκαν». Η αξιωματική αντιπολίτευση επανέφερε το θέμα της μεγάλης συνεννόησης για να βγει η χώρα από τα αδιέξοδα. 

Ο βουλευτής του κόμματος είπε πως χρειάζεται «μεγάλη συνεννόηση, για να υπάρξει συμφωνία που διασφαλίζει τη χρηματοδότηση της χώρας, αλλά και την ανάκαμψη, που με τόσο κόπο πετύχαμε και τώρα μετατρέπεται σε ύφεση». Επίσης, προσέθεσε πως «δεν επιτρέπονται ούτε ιδεοληψίες, ούτε κομματικά προτάγματα παρά μόνο το καλό του τόπου».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σαμαράς: Εγκλωβισμένη στο περιθώριο της Ευρώπης η Ελλάδα

Η Νεμπράσκα η 19η πολιτεία που καταργεί τη θανατική ποινή