Υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου συνεδριάζουν σήμερα Πέμπτη δύο διυπουργικές επιτροπές κατά τη διάρκεια των οποίων θα εξεταστούν θέματα Κράτους και Θεσμών, Εξωτερικής Πολιτικής και Αμυνας, καθώς και Προστασίας του Πολίτη.
Η πρώτη σύσκεψη έχει προγραμματιστεί για τις 10:30 και θα συμμετάσχουν ο υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, Εσωτερικών κ. Γ. Ραγκούσης και Δικαιοσύνης Χ. Καστανίδης.
Η δεύτερη σύσκεψη είναι προγραμματισμένη για τις 15:30 και θα συμμετάσχουν ο υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, Αμυνας κ. Ευ.Βενιζέλος, Εξωτερικών κ. Δ. Δρούτσας, Πολιτικής Προστασίας κ. Χρ.Παπουτσής, ο αναπληρωτής υπουργός Αμυνας κ. Π. Μπεγλίτης και Εξωτερικών κυρία Μ. Ξενογιαννακοπούλου.