Δήμος Θεσσαλονίκης: Έρχονται πρόστιμα μετά τις εκλογές

 

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Δ. Θεσσαλονίκης στην οποία προειδοποιεί για πρόστιμα μετά το τέλος των εκλογών.
 
“Τα περισσότερα πολιτικά κόμματα και εκλογικοί συνδυασμοί τήρησαν τους βασικούς κανόνες που είχαν συμφωνηθεί και αποφασιστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο, μετά τη συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής.” αναφέρει.
 
“Ωστόσο, υπήρξαν και οι δυσάρεστες εξαιρέσεις. Ορισμένες πολιτικές δυνάμεις επιδόθηκαν σε συστηματική αφισορύπανση, ή σε αυθαίρετη κατάληψη κοινόχρηστων χώρων, αγνοώντας έτσι τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.” προσθέτει.
 
“Η δημοτική Αρχή θα προχωρήσει στην επιβολή προστίμων, μετά το πέρας των Εκλογών της 6ης Μαΐου 2012, σε όσους δεν σεβάστηκαν τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, παραβαίνοντας τους κανόνες δεοντολογίας, που τέθηκαν σύμφωνα με το νόμο και κατόπιν προτάσεων όλων των κομμάτων και εκλογικών συνδυασμών.” τονίζει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η Εύα Καϊλή από το ΠΑΣΟΚ απαντάει στο alterthess

Στην τελική ευθεία τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα