Βλάβες στα άκρα από θερμικό μέσο καταγράφει το πόρισμα για τον 19χρονο που κατήγγειλε τον Μποτρίνι

Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική έκθεση του 19χρονου σπουδαστή, ο οποίος κατήγγειλε βασανιστήρια στο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι στην Κέρκυρα. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ιατροδικαστής κατέγραψε αρκετές βλάβες, τόσο σε έκταση όσο και σε αριθμό, στα άκρα που έχουν προκληθεί από θερμικό μέσο, χωρίς ωστόσο να διαπιστώνεται με τι μέσο ακριβώς προκλήθηκαν.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, «η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε ότι ο νεαρός έχει βλάβες στα άκρα που έχουν προκληθεί από θερμικό μέσο. Οι βλάβες μάλιστα  είναι αρκετές τόσο σε έκταση όσο και σε αριθμό.Η ιατροδικαστική έκθεση έχει παραδοθεί ήδη στις δικαστικές αρχές. Αυτό όμως που δεν μπορεί να διαπιστώσει ο ιατροδικαστής είναι πώς έγιναν  αυτές οι  θερμικές βλάβες στα άκρα. Αν δηλαδή, επειδή πρόκειται για κουζίνα, τίναξε το λάδι από το τηγάνι ή κάποιος του το πέταξε».

Υπενθυμίζεται ότι ο 19χρονος ισχυρίζεται  ότι ο υπεύθυνος του εστιατορίου του έριξε με κουτάλι στο δεξί καρπό του  καυτό λάδι, προκαλώντας του  σοβαρό τραύμα  ενώ τον έκαψε και με μαγειρική σπάτουλα. Από την πλευρά του ο Έκτορας Μποτρίνι ισχυρίζεται ότι δεν έχει κακοποιηθεί ο σπουδαστής.

Η υπόθεση έχει πάρει ήδη τον δρόμο της δικαιοσύνης και εκεί θα αποδειχθεί αν ευσταθούν ή όχι οι καταγγελίες.