Ρατσιστική επίθεση σε σπίτι Πακιστανών στο Περιστέρι

Στόχος ρατσιστικής βίας έγινε, σύμφωνα με καταγγελία της ΚΕΕΡΦΑ, σπίτι μεταναστών εργατών από το Πακιστάν στο Περιστέρι που δέχθηκε επίθεση με πέτρες και καδρόνια το βράδυ της Τρίτης από ομάδα φασιστών.

Σύμφωνα με την καταγγελία, δεν είναι η πρώτη φορά που δέχονται επίθεση από συγκεκριμένη ομάδα. Την ώρα της επίθεσης οι μετανάστες βρίσκονταν μέσα στο σπίτι, καθώς είχαν σχολάσει από τη δουλειά τους.«Το δρόμο γι αυτές τις ρατσιστικές επιθέσεις ανοίγει η ίδια η κυβέρνηση της ΝΔ με την ρατσιστική εκστρατεία κατά των μεταναστών και των προσφύγων, με τις επιχειρήσεις σκούπα στις γειτονιές της ΕΛΑΣ, με την εφαρμογή του νέου νέου κατά των προσφύγων με τις φυλακές στα νησιά και τα στρατόπεδα συγκέντρωσηq» σημειώνει η ΚΕΕΡΦΑ απαιτώντας την σύλληψη και τη διάλυση της φασιστικής ομάδας.

Σύμφωνα με την ΚΕΕΡΦΑ:

Η Αστυνομία έχει ειδοποιηθεί , οι μετανάστες βρίσκονταν διαρκώς στο βομβαρδισμένο από πέτρες σπίτι τους και δεν έφτασε δύο ώρες μετά το περιστατικό.

Δεν είναι η πρώτη φορά που δέχονται επίθεση από την συγκεκριμένη ομάδα. Εδώ και δύο βδομάδες οι επιθέσεις είναι επαναλαμβανόμενες. Η γειτονιά πολλές φορές διαμαρτυρήθηκε για την παρουσία τους.

Το δρόμο γι αυτές τις ρατσιστικές επιθέσεις ανοίγει η ίδια η κυβέρνηση της ΝΔ με την ρατσιστική εκστρατεία κατά των μεταναστών και των προσφύγων, με τις επιχειρήσεις σκούπα στις γειτονιές της ΕΛΑΣ, με την εφαρμογή του νέου νέου κατά των προσφύγων με τις φυλακές στα νησιά και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Την όρεξη για φασιστικές εξορμήσεις έχει ανοίξει η εισαγγελική πρόταση αθώωσης της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

Απαιτούμε την σύλληψη και την διάλυση της φασιστικής συμμορίας.

Καλούμε τα συνδικάτα ,τις δημοτικές κινήσεις, τις οργανώσεις να καταδικάσουν την φασιστική βία.

Η απάντηση θα δοθεί στο μεγάλο κατά του ρατσισμού και του φασισμού στις 21 Μάρτη στην Ομόνοια στις 3μμ.