Αγώνες kick boxing και ΜΜΑ πραγματοποιήθηκαν στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης υπό την αιγίδα του δήμου, με συμμετοχή γνωστών Χρυσαυγιτών.
Τους αγώνες διοργάνωσε ο σύλλογος του γνωστού χρυσαυγίτη Παναγιωτίδη, τον οποίο αναζητεί η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης με εισαγγελική εντολή, μετά από συμπλοκή του με μέλη του ΠΑΜΕ. Στο περιστατικό μάλιστα αυτό φέρεται να τράβηξε και μαχαίρι.
Στους αγώνες συμμετείχε επίσης η ομάδα του γνωστού χρυσαυγίτη Παπαδόπουλου.

Στη φωτογραφία είναι από παλαιότερη εκδήλωση στην Καλλιθέα Χαλκιδικής με αγώνες Kick-Boxing και ΜΜΑ. Τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης ήταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Α΄ Θεσσαλονίκης, Αντώνης Γρέγος. Την τιμητική διάκριση στον Α. Γρέγο απένειμε ο αθλητής και προπονητής πολεμικών τεχνών Δημήτρης Παπαδόπουλος (των Ultra Fighters).
Ήταν επίσης παρών και ο Κιουρτίδης που έχει σύλλογο στον Αγ. Αθανάσιο Θεσσαλονίκης και παλιότερα είχε οργανώσει μαθήματα πολεμικών τεχνών για την “Πατριωτική πολιτοφυλακή”.

Για την ιστορία να σημειωθεί ότι ο ιδιος ο δήμαρχος του δήμου Λαγκαδά επιβράβευσε τον ίδιο τον Παναγιωτίδη με τη “ζώνη” μετά τη “νίκη” του!!!
Πηγή: left.gr