in

Αποχώρησε και η Μίκα Ιατρίδη από τους Ανεξάρτητους Έλληνες

Αποχώρησε και η Μίκα Ιατρίδη από τους Ανεξάρτητους Έλληνες

Μετά από τον Βασίλη Καπερνάρο, μία ακόμη βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων αποχωρεί από το κόμμα μετά από τις ευρωεκλογές. Τη σκυτάλη πήρε η Μίκα Ιατρίδη. 

Η βουλευτής Δωδεκανήσου αποφάσισε να παραιτηθεί από τους ΑΝΕΛ, ενώ σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική» της Ρόδου, η κ. Ιατρίδη ενημέρωσε τηλεφωνικά τον πρόεδρο του κόμματος, Πάνο Καμμένο. 

Ο τελευταίος δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο για τη νέα απώλεια, περιμένοντας να παραδοθεί και εγγράφως η παραίτησή της. Μόλις πριν από λίγα 24ωρα, στις 29 Μαΐου, η κ. Ιατρίδη είχε εμφανιστεί δημόσια δίπλα στον κ. Καμμένο στην Κάρπαθο, καθώς μαζί με τον Τέρενς Κουίκ έδωσαν το παρών στις εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 8 ετών από το θάνατο του σμηναγού Κώστα Ηλιάκη.

Aυτή είναι η φωτογραφία από την κοινή εμφάνιση της Μίκας Ιατρίδη με τον Πάνο Καμμένο, την οποία δημοσιεύει η Δημοκρατική της Ρόδου.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο Ζανέτι, οι Ζαπατίστας και η Ίντερ

Ποτάμι εναντίον Νέων και Βήματος