in

Αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Παναθημαϊκός ο Παναγιώτης Μπαλτάκος

Αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Παναθημαϊκός ο Παναγιώτης Μπαλτάκος

Στη θέση του Αντιπροέδρου της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού τοποθετήθηκε ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Σαμαρά και συνομιλητής του Ηλία Κασιδιάρη στο βίντεο που είχε κυκλοφορήσει το 2014, Παναγιώτης Μπαλτάκος

Ο νομικός Παναγιώτης Μπαλτάκος, ήταν και στο παρελθόν ενεργός στα κοινά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, από όπου είχε αποστασιοποιηθεί για λίγα χρόνια. Πριν από μερικούς μήνες, επέστρεψε ως νομικός σύμβουλος της ΚΑΕ, ενώ από τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου ο ρόλος του αναβαθμίστηκε, καθώς τοποθετήθηκε στη θέση του αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο κ. Μπαλτάκος είχε παραιτηθεί από την κυβέρνηση Σαμαρά, όταν ο χρυσαυγίτης βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης, είχε δημοσιοποιήσει βίντεο με συνομιλία των δύο ανδρών σε φιλικό κλίμα μετά τις συλλήψεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Πηγή: The Press Project

Photo Credit: Menelaos Myrillas / SOOC

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κομοτηνή: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία

Σαπέν: Πρώτα η εφαρμογή της συμφωνίας και μετά η συζήτηση για το χρέος