Αύριο, Σάββατο 14 Φλεβάρη, ώρα 13:00 το μεσημέρι, Τσιμισκή με Αριστοτέλους ανοίγει ξανά το κέντρο αγώνα, που η δημοτική αρχή το είχε μαζέψει (το εξαφάνισε) προφασιζόμενη ότι το συγκεκριμένο χαλάει την αισθητική της πόλης.
Οι σχολικοί φύλακες μας καλούν όλους και όλες το Σάββατο 14 Φλεβάρη, 13:00 το μεσημέρι, Τσιμισκή με Αριστοτέλους “να βάλουμε την δικιά μας πινελιά στο τι είναι καλαίσθητο”.
“Να φωνάξουμε ότι ο αγώνας συνεχίζεται, τίποτα δεν μας χαρίζεται, μακριά από συντεχνιακές αντιλήψεις και διαχωρισμούς δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Απέναντι στις αντιδραστικές και φασιστικές αντιλήψεις” τονίζουν στο κάλεσμα τους.
Διαβάστε το ιστορικό της εξαφάνισης του κέντρου αγώνα: Ο Μπουτάρης εξαφάνισε το κέντρο αγώνα στην Τσιμισκή με Αριστοτέλους
