Ανοιχτοί λογαριασμοί για Μίλαν-Μπάρτσα. Βήμα πρόκρισης για Μπάγερν

Σε ένα από τα πιο «χορταστικά» 0-0 που έχουμε παρακολουθήσει ποτέ, «ροσονέρι» και «μπλαουγκράνα» ήρθαν ισόπαλοι χωρίς σκορ στον πρώτο προημιτελικό του Champions League. 

Πρωταγώνίστρια η μπάλα, που αρνήθηκε πεισματικά να καταλήξει στα δίχτυα στις λιγότερες αλλά κλασικές ευκαιρίες των γηπεδούχων και στις σαφώς πιο πολλές των φιλοξενούμενων, οι οποίοι φωνάζουν και για μια περίπτωση πέναλτι. 

Συγκλονιστικοί οι εκπρόσωποι της παλιάς «φρουράς» της ομάδας του Αλέγκρι, με τον Αμπιάτι να σώζει την εστία του ακόμη και στο 90’ και τον Αμπροζίνι να «καταπίνει» αμέτρητα χιλιόμετρα και αντιπάλους. 

Καλύτερη η Μπαρτσελόνα, είχε τον έλεγχο του αγώνα και θα μπορούσε να φτάσει σε ένα γκολ που θα την έφερνε σε ακόμη ισχυρότερη θέση ενόψει της ρεβάνς του «Καμπ Νου». 

Διπλό πρόκρισης της Μπάγερν

Δικαίωσε απόλυτα τον τίτλο του φαβορί η Μπάγερν Μονάχου, η οποία στον πρώτο προημιτελικό μέσα στο Βελοντρόμ κέρδισε 2-0 την Μαρσέιγ και είναι ήδη με το ένα πόδι στους «4». 

Οι Βαυαροί πίεσαν, προηγήθηκαν με τον Γκόμεζ στο 44’, συνέχισαν να είναι καλύτεροι βάζοντας ένα δεύτερο με τον Ρόμπεν στο 69’ και πάτησαν φρένο, σκεπτόμενοι την Ρεάλ στα ημιτελικά και το γερμανικό πρωτάθλημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Νέα αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους προβλέπει η S&P

Συλλήψεις μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας