Περί τα χίλια τραπεζικά καταστήματα σε όλη τη χώρα εξυπηρετούν τους συνταξιούχους που δεν διαθέτουν κάρτες ανάληψης ή χρεωστικές κάρτες και οι οποίοι θα δύνανται να αποσύρουν έως 120 ευρώ μετρητά.
«Αν χρειαστεί, οι τράπεζες βρίσκονται σε ετοιμότητα για να ανοίξουν πρόσθετα υποκαταστήματα» δήλωσε η πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών Λούκα Κατσέλη, με αφορμή τις μεγάλες ουρές που έχουν σχηματίσει από το πρωί συνταξιούχοι, προκειμένου να εισπράξουν 120 ευρώ από τη σύνταξή τους.
Πάντως, κατά την κ. Κατσέλη, η καταβολή των συντάξεων εξελίσσεται ομαλά και «στα λίγα υποκαταστήματα της Αττικής και της Θεσσαλονίκης όπου παρουσιάστηκε αθρόα προσέλευση συνταξιούχων το πρόβλημα έχει αντιμετωπιστεί ικανοποιητικά».
Τέλος, η πρόεδρος της ΕΕΤ είπε ότι για αρκετά υποκαταστήματα προβλέπεται παράταση ωραρίου μέχρι τις 19:00.
Δείτε ποια τραπεζικά υποκαταστήματα είναι ανοιχτά στην Θεσσαλονίκη:
Τα υποκαταστήματα της Εθνικής Τράπεζας
Τα υποκαταστήματα της Alpha Bank
Τα υποκαταστήματα της Alpha Bank
Τα υποκαταστήματα της Πειραιώς
Attica bank
466 ΛΕΟΝΤΟΣ ΣΟΦΟΥ Λ. Σοφού 1 & Δωδεκανήσου 25 – Τ.Κ. 54626 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΦΝΙΩΤΗΣ 2310 – 385510
