in

Ανακριτές προς ΣΔΟΕ: Ελέγξτε τα οικονομικά της Χ.Α.

Ανακριτές προς ΣΔΟΕ: Ελέγξτε τα οικονομικά της Χ.Α.

Αίτημα από τους ανακριτές υποβλήθηκε στο ΣΔΟΕ, προκειμένου να αρχίσει οικονομικός έλεγχος στο κόμμα της Χρυσής Αυγής, αλλά και σε βουλευτές της.

Υπενθυμίζουμε πως από χθες, οι ανακριτές έχουν υποβάλει στο Κοινοβούλιο αίτημα για άρση της βουλευτικής ασυλίας των Ηλιόπουλου, Μπούκουρα και Γερμενή, ενώ την άρση της ασυλίας και του Ηλία Παναγιώταρου ζητάει ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας για το αδίκημα της στάσης.

Εν τω μεταξύ για τις 12 Νοεμβρίου, αναβλήθηκε η δίκη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Κ. Μπαρμπαρούση, εξαιτίας του κωλύματος που είχε ο δικηγόρος του στελέχους του κόμματος.

Ο Κ. Μπαρμπαρούσης και οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι έφτασαν, λίγο πριν από τις 9 το πρωί, στο δικαστικό μέγαρο Μεσολογγίου, όπου προκειμένου να δικαστούν για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, πρόκληση παράνομης βίας από κοινού, αλλά και αντιποίηση αρχής, επειδή, το Σεπτέμβριο του 2012, προκάλεσαν φθορές σε πάγκους αλλοδαπών μικροπωλητών στη λαϊκή αγορά του Μεσολογγίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Π. Καμμένος: Εκλογές εδώ και τώρα

Συνελήφθη ο καπετάνιος του πλοίου που ναυάγησε στην Λαμπεντούζα