in

ΑΔΕΔΥ: Κινητοποίηση τη Δευτέρα στον Κορυδαλλό για τη δίκη της Χρυσής Αυγής

ΑΔΕΔΥ: Κινητοποίηση τη Δευτέρα στον Κορυδαλλό για τη δίκη της Χρυσής Αυγής

Εντείνονται οι κινητοποιήσεις  στα δικαστήρια των φυλακών Κορυδαλλού,  με αφορμή την έναρξη της δίκης της Χρυσής Αυγής, τη Δευτέρα 20 Απριλίου, όπου το παρόν θα δώσει και η ΑΔΕΔΥ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή της  επισημαίνει ότι η δίκη πρέπει να γίνει χωρίς την παραμικρή έκπτωση για την εγκληματική δράση της οργάνωσης των νεοναζί.

«Είναι ώρα να καταδικαστούν οι υπεύθυνοι αυτής της εγκληματικής συμμορίας, οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν, οι τραμπούκοι της εργοδοσίας που επιτέθηκαν δολοφονικά στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στο Πέραμα, οι ρατσιστές που επιτέθηκαν στους Αιγυπτίους ψαράδες, αλλά και σε εκατοντάδες μετανάστες, αγωνιστές κινημάτων, Εβραίους, Ρομά, ομοφυλόφιλους και ανάπηρους» συμπληρώνει.

Στα αιτήματα της είναι «να χυθεί άπλετο φως στη δράση των φασιστικών συμμοριών και να αναδειχθούν οι ευθύνες όλων των μηχανισμών του κράτους, που δημιούργησαν το έδαφος για να συνεχίζουν οι νεοναζί τις επιθέσεις τους».

Η κινητοποίηση της Δευτέρας θα γίνει στις 8:00 το πρωί, ενώ, για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των εργαζομένων στο συλλαλητήριο, η ΑΔΕΔΥ κηρύσσει 4ωρη Παναττική Στάση Εργασίας το πρωί της 20ής Απριλίου (7:30-11:30 πμ).

Παράλληλα, καλεί τις Ομοσπονδίες να οργανώσουν τη συμμετοχή των μελών τους στην κινητοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κάθε βράδυ στις οκτώ χρεοκοπούμε. Του Γιώργου Ανανδρανιστάκη

Δίκη της ΧΑ: Συγκέντρωση έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού τη Δευτέρα 20/4