in

Αδ. Γεωργιάδης: Δυστυχώς οι αγορές ακούν και τις παλαβομάρες Τσίπρα

Αδ. Γεωργιάδης: Δυστυχώς οι αγορές ακούν και τις παλαβομάρες Τσίπρα

«Δυστυχώς οι αγορές από δω και πέρα δεν ακούνε μόνο τον Σαμαρά, άκουνε και τον Τσίπρα», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης, αποδίδοντας το σφυροκόπημα στο Χ.Α. και στα spreads στο δημοσίευμα του Bloomberg που ανέλυε την πολιτική του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ανέφερε το δημοσκοπικό του προβάδισμα κατά 6,5 μονάδες.

«Όταν άκουνε όλες αυτές τις παλαβομάρες ότι θα ξηλώσουν τα πάντα αν έλθουν στην εξουσία τι περιμένετε να κάνουν οι αγορές;» διερωτήθηκε ο κ. Γεωργιάδης.

Απαντώντας στον ίδιο σταθμό ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Σταθάκης υποστήριξε πως «η κυβέρνηση βιάστηκε να φτιάξει έναν δικό της οδικό χάρτη εξόδου από το ΔΝΤ», τον οποίο όμως «δεν ασπάζεται και η άλλη πλευρά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαπαραταξιακό προεδρείο στην ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας (;)

Το ημερολόγιο ενός ανέργου. 155 και μία ιστορίες φωτίζουν το πρόσωπο της ανέργιας