in

Στάση εργασίας σε Μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ για τον ξυλοδαρμό των ελεγκτών

Στάση εργασίας σε Μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ για τον ξυλοδαρμό των ελεγκτών

Στάση εργασίας πραγματοποιούν αύριο οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς, Μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ, από τις 9 το βράδυ μέχρι τη λήξη της βάρδιας.

Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για την χθεσινοβραδινή επίθεση που δέχθηκαν ελεγκτές από κουκουλοφόρους στο σταθμό της Ομόνοιας.

Στην ανακοίνωσή τους κάνουν λόγο για  αναίτια, οργανωμένη και βίαιη επίθεση από ομάδα 15- 20 κουκουλοφόρων εναντίον τριών ελεγκτών που έγινε.

«Καταγγέλλουμε τη γκανγκστερικού τύπου απρόκλητη, αιματηρή επίθεση εναντίον των συναδέλφων μας και ζητάμε απο τις Αστυνομικές αρχές να κινηθούν, άμεσα και χωρίς χρονοτριβή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ώστε να λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη”», αναφέρουν.

Καλούν τα συναρμόδια υπουργεία να λάβουν άμεσα μέτρα για την προστασία των εργαζομένων, έτσι ώστε να μην επαναληφθεί το τραγικό αυτό γεγονός.

«Σε αντίθετη περίπτωση τα Σωματεία, οπως αναφέρουν, θα λάβουν άμεσα μέτρα αποσυροντας τους εργαζόμενους απο τον έλεγχο των εισιτηρίων», σημειώνουν.

Παράλληλα μήνυση κατά παντός υπευθύνου θα υποβάλει η διοίκηση της ΣΤΑΣΥ, προκειμένου να συλληφθούν και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη οι δράστες της χθεσινοβραδινής επίθεσης σε ελεγκτές στον σταθμό της Ομόνοιας. 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πώς ένας καστανάς μεταμορφώνει τον «κόσμο» σε «όχλο». Του Απόστολου Λυκεσά

Εκδήλωση για την προστασία της πρώτης κατοικίας από τον ΣΥΡΙΖΑ Κέντρου Θεσ/νίκης