“Ξεκαθάρισμα λογαριασμών ” “βλεπει”η ΕΛ.ΑΣ πίσω από την υπόθεση με τις δύο χειρομβοβίδες που βρέθηκαν στο Σάββατο και την Κυριακή στην περιοχή της Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη.
Αποδέκτης των χειρομβοβίδων φέρεται να είναι ένας 53χρονος στη μηχανή του οποίου βρέθηκε η μία χειρομβοβίδα η οποία δεν εξερράγη. Ο 53χρονος καλεσε την Αμεση Δράση και μέχρι χθες το βράδυ εξεταζόταν από αστυνομικούς. Στη συνέχεια ο 53χρονος συνελήφθη αφού σύμφωνα με την αστυνομία μετά από έρευνα στο σπίτι του, βρέθηκαν δύο ηλεκτρικοί εκκενωτές (τέιζερ), ένα μαχαίρι στιλέτο, ένα πτυσσόμενο γκλοπ, ένα ξιφίδιο και μικροποσότητα κάνναβης.
Από την Αστυνομία σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος αγνώστων για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να εξιχνιαστεί η υπόθεση και να εντοπιστούν οι δράστες.
Πληροφορίες: ΑΜΕ/ΜΠΕ