Αθώοι οι συλληφθέντες κατά την επίσκεψη Φούχτελ

Ξεκίνησε πριν από λίγη ώρα η δίκη  3 συλληφθέντων στα γεγονότα στην επίσκεψη Φούχτελ στην Θεσσαλονίκη. Αυτή την στιγμή εξετάζονται οι μάρτυρες κατηγορίας. 

Στη συνέντευξη που παραχώρησαν από κοινού η Πρωτοβουλία Πρωτοβάθμιων Σωματείων Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα Θεσσαλονίκης, οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Π.Ε. και ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, οι Σύλλογοι Εργαζομένων Ο.Τ.Α. –Ο.Ε.Ν.Γ.Ε. , η συνέλευση εργαζομένων ΜΕΤΡΟ, φοιτητικοί σύλλογοι και Πρωτοβουλίες κατοίκων εκφράστηκε η αμέριστη συμπαράσταση στους συλληφθέντες και τονίστηκε το δίκαιο του αγώνα τους.

Στο χώρο των δικαστηρίων θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση αλληλεγγύης στις 12.00.

Νεότερη ενημέρωση

20.32: Αθώοι κρίθηκαν από το δικαστήριο οι 3 συλληφθέντες για όλες τις κατηγορίες

(20.02): Την ενοχή των κατηγορουμένων πρότεινε ο εισαγγελέας  για συγκεκριμένες κατηγορίες.Oι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της παράνομης βίας, της διατάραξης κοινής ειρήνης και της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Αυτη την στιγμή έχει διακοπεί η διαδικασία και αναμένεται η απόφαση. Να σημειωθεί πως για τον Θ. Αγαπητό έχει αποσυρθεί η κατηγορία της απείθειας.

(19.15) : Η διαδικασία βρίσκεται στις αγορεύσεις. Το βράδυ αναμένεται η απόφαση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πλημμύρισε χθες η Ταχρίρ-ένας νεκρός από δακρυγόνα

Το Πολυτεχνείο, ο Χρ. Λαζαρίδης και η εκδίκηση της πολιτικής