Τσάμπιονς Λίγκ: Τσέλσι και Ρεάλ συμπλήρωσαν τους “8”

Ολοκληρώθηκε σήμερα η φάση των “16” του Τσάμπιονς Λίγκ με τις Τσέλσι και Ρεάλ Μαδρίτης να επικρατούν με το ίδιο σκορ των αντιπάλων τους και να προκρίνονται στην επόμενη φάση.

Οι Λονδρέζοι κατάφεραν και στην παράταση ανέτρεψαν τελικά το 3-1 του πρώτου παιχνιδιού με τη Νάπολι. Συγκεκριμέμα προηγήθηκαν με 2-0 με γκόλ των Ντρογκμα (28′), Τέρι (47′). Η Νάπολι μείωσε σε 2-1 με τον Ινλέρ (55′) ενώ ο Λάμπαρντ (75′) με πέναλντι έστειλε το παιχνίδι στην παράταση. Εκεί ο ήρωας του παιχνιδιού άκουγε στο όνομα Ιβάνοβιτς  καθώς ο Σέρβος αμυντικός σκόραρε στο 105′ δίνοντας την πρόκριση στην Τσέλσι.

Οι Μαδριλένοι δυσκολεύτηκαν στο πρώτο 20λεπτο του παιχνιδιού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας αλλά από εκεί και πέρα φιλοδώρησαν με 4 γκ ολ την αντίπαλό τους. Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν στο πρώτο ημίχρονο και οι Κριστιάνο Ρονάλντο (2), Καρίμ Μπενζεμά στο δεύτερο πέτυχαν τα γκολ της “βασίλισσας”, ενώ ο Ζόραν Τόσιτς απλά μείωσε με εξαιρετικό τέρμα για τους Ρώσους.

Οι ομάδες που έχουν προκριθεί στους “8” είναι: Μίλαν, Μπενφίκα, Μπαρτσελόνα, ΑΠΟΕΛ, Μαρσέιγ, Μπάγερν Μονάχου, Ρεάλ Μαδρίτης, Τσέλσι

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συνεδρίαση της ΠΝΟ με θέμα ενδεχόμενες κινητοποιήσεις

Αφιέρωμα 2012: Το πρώτο τρένο για το Άουσβιτς (1943)