in

24ωρη απεργία στην εφημερίδα “Ελεύθερος Τύπος”

24ωρη απεργία στην εφημερίδα “Ελεύθερος Τύπος”

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΗΠΤΑ αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας για όλους τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους τεχνικούς Τύπου, οι οποίοι εργάζονται στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» από τις 16.00 της Πέμπτης, 7 Μαΐου 2015 έως τις 16.00 της Παρασκευής, 8 Μαΐου 2015.

Η 24ωρη απεργία κηρύσσεται, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, μετά την παραβίαση της συμφωνίας που επετεύχθη μεταξύ των Ενώσεων, των εργαζομένων, της εργοδοσίας του Ελεύθερου Τύπου και του Υπουργού Εργασίας, κατά την τριμερή συνάντηση στο Υπουργείο Εργασίας για το χρονοδιάγραμμα καταβολής των οφειλομένων δεδουλευμένων αποδοχών στους εργαζόμενους.

Επίσης, σήμερα το απόγευμα πραγματοποιείται συνέλευση στον εργασιακό χώρο της εφημερίδας, προκειμένου να συζητηθούν τα προβλήματα που προκύπτουν μετά την παραβίαση της τριμερούς συμφωνίας και οι περαιτέρω ενέργειες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εξευτελιστικά… λαθάκια για τις ανάγκες της αγοράς. Του Δημήτρη Τρίμη

Βιβλιοπαρουσίαση: Η Ραδιοφωνία στην Ελλάδα 1930 – 1950