24ωρη απεργία σε «Μακεδονία», «Θεσσαλονίκη», «Σπορ του Βορρά»

Με 24ωρη απεργία στις εφημερίδες Μακεδονία, Θεσσαλονίκη, Σπορ του Βορρά απαντούν οι εργαζόμενοι στην επιμονή της εργοδοσίας να τους κρατά απλήρωτους, παραβαίνοντας τη νομοθεσία και τις δεσμεύσεις που εγγράφως ανέλαβε έναντί τους.

Η διοίκηση της Μακεδονικής Εκδοτικής Εκτυπωτικής ΑΕ καθυστερεί να καταβάλει τα δεδουλευμένα δύο μηνών όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Το ΔΣ της ΕΣΗΕΜ-Θ κηρύσσει 24ωρη απεργία στις παραπάνω εφημερίδες από τις 6 π.μ. της Κυριακής 16 Δεκεμβρίου ως τις 6 π.μ. της Δευτέρας 17 Δεκεμβρίου.

Οι εργαζόμενοι διεκδικούν να καταβληθούν τα δεδουλευμένα και να τηρήσει η εργοδοσία στο ακέραιο τις δεσμεύσεις της έναντι των εργαζομένων και του νόμου, μεταξύ των οποίων ασφαλώς περιλαμβάνεται η έγκαιρη και τακτική καταβολή της μισθοδοσίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δωρεάν δικαστική υποστήριξη σε υπερχρεωμένους καταναλωτές

Κάλεσμα σε συγκέντρωση- διαδήλωση αύριο για τους 16 συλληφθέντες φοιτητές