Το πρόγραμμα προβολών του σινέ Φαρκάνη από την Πέμπτη 29 Μαρτίου

Με τις ταινίες «Ο θεριστής» και «Δεν ήσουν ποτέ εδώ» και «Το κορίτσι στην ομίχλη» συνεχίζει τις προβολές του το σινέ Φαργκάνη Art  (Αγ. Παντελεήμονος 10 , Αρχή Ιασωνίδου- Καμάρα, τηλ. 2310-208-007) από την Πέμπτη 29 Μαρτίου. 

Ο θεριστής (Προβολές: 18.20) 

Γαλλο-βελγική ταινία, σκηνοθεσία Μαρίν Φρανσίν με τους: Πολίν Μπουρλέ, Ζεραλντίν Παϊλάς, Αλμπάν Λενουάρ

Οι γυναίκες ενός γαλλικού χωριού του 19ου αιώνα βλέπουν ξαφνικά όλους τους άντρες να το εγκαταλείπουν ως αιχμάλωτοι του Ναπολέοντα Γ΄. Μετά την πολύμηνη απουσία τους συμφωνούν να «μοιραστούν» όποιον άντρα περάσει από εκεί.

 

Δεν ήσουν ποτέ εδώ (Προβολές: 20.00 ) 

Αγγλογαλλική ταινία, σκηνοθεσία Λιν Ράμσεϊ με τους: Γιόακιν Φίνιξ, Εκατερίνα Σαμσόνοφ, Αλεσάντο Νιβόλα, Τζούντιθ Ρόμπερτς.

Ο Τζο είναι ένας ψυχολογικά τραυματισμένος βετεράνος, ο οποίος δουλεύει πλέον ως ανορθόδοξος ντετέκτιβ που δεν διστάζει να φτάσει στα άκρα. Έτσι, όταν η ανήλικη κόρη ενός πολιτικού εξαφανίζεται, εκείνος αναλαμβάνει να την εντοπίσει και να τη φέρει πίσω.

 

Το κορίτσι στην ομίχλη  (Προβολές 21.35 )

Ιταλική ταινία, σκηνοθεσία Ντονάτο Καρίζι με τους: Τόνι Σερβίλο, Ζαν Ρενό, Αλέσιο Μπόνι

Ο έμπειρος και σταρ των media αστυνόμος Φόγκελ καταφθάνει στο Άβεσο, ένα απομονωμένο αλπικό χωριό, για να διαλευκάνει την εξαφάνιση ενός 16χρονου κοριτσιού, μέλους μιας ιδιότυπης μα φιλήσυχης θρησκευτικής σέκτας.