Ζητάει συνεδρίαση της Πρωτοβουλίας ο Παναγιώτης Αβραμόπουλος

Θεσσαλονίκη

«Δυσάρεστες» χαρακτηρίζει ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτης Αβραμόπουλος τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν το Δήμο Θεσσαλονίκης και την παράταξη Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη, μετά την παραίτηση του στενού συνεργάτη του Γιάννη Μπουτάρη και αντιδημάρχου Οικονομικών Χασδάι Καπόν, η οποία ήρθε μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση της Proton Bank.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτης Αβραμόπουλος αναφέρει πως οι εν λόγω εξελίξεις δημιουργούν προβληματισμό, αν και όπως επισημαίνει για πολλούς ήταν αναμενόμενες.

Ο ίδιος προτείνει την άμεση σύγκληση της δημοτικής ομάδας προκειμένου να συζητηθούν «ελεύθερα και ανοιχτά» τα θέματα.

Αναλυτικά, σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αναφέρει:

"Οι τελευταίες εξελίξεις που αφορούν το Δήμο Θεσσαλονίκης και την παράταξη ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, αν και για πολλούς αναμενόμενες, είναι εξαιρετικά δυσάρεστες και μας προβληματίζουν. Πρέπει όμως να συνεχίσουμε, ξεπερνώντας τις δυσκολίες και εστιάζοντας στην παραγωγή έργου, ώστε να ικανοποιήσουμε την πρόσφατη και ισχυρή ψήφο των συμπολιτών μας. Οφείλουμε να αποκαταστήσουμε την ιστορική πορεία και τη φυσιογνωμία της παράταξης. Η πορεία μας στηρίζοντας πάντα στην αλήθεια και στη διαφάνεια των λόγων και των πράξεων. Η Δημοτική Ομάδα πρέπει να συγκληθεί άμεσα και τα θέματα να συζητηθούν ελεύθερα και ανοιχτά".

Από εκεί και πέρα, πληροφορίες αναφέρουν πως φόβους πως ο Χασδάι Καπόν, αν και παραιτηθείς, θα συνεχίσει να κινεί τα νήματα στο δήμο Θεσσαλονίκης εκφράζουν στελέχη της Πρωτοβουλίας.

Διαβάστε επίσης:

Εκτεθειμένος ανεπανόρθωτα ο Μπουτάρης μετά το σκάνδαλο Καπόν